TP Szerviz Kft.

A Trans Packing Kft. 17 éves nemzetközi szállítási múlttal, 2012 szeptemberében a TP Szerviz Kft. keretein belül kezdte meg
Renault márkaszervizként és független szakszervizként a kisteher gépjárművek, kamionok és pótkocsik javítását.

img

8 beállásos műhelyekben végezi 12 fővel

img

Folyamatos fejlesztés

img

0-24 órás mentésszolgálat

Az ipari területen felépített, összesen 4500 nm alapterületű telephelyen 8 beállásos műhelyekben végezi 12 fővel a helyreállítási- és szervizmunkákat. Ügyfeleink ingyenes wifi hálózattal kialakított ügyfélváróban akár meg is várhatják a munkák elvégzését.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően mára elértük, hogy a hozzánk érkező kamionokat a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel, és speciális célszerszámokkal vizsgálhassuk, illetve javíthassuk. Nagy gondot fordítunk a gyári technológiák betartására, valamint folyamatos szakmai továbbképzésekkel biztosítjuk a szervizdolgozóink kiválóságát. Cégünk kapcsolatban áll az ország legjelentősebb alkatrész-beszállítóival, így mindig többféle választási lehetőséget kínálunk a javítások során.


Gyári alkatrészek akár 1 napon belüli beszerzését is vállaljuk. A szerviz szolgáltatásai közé tartozik többek között a gyorsszerviz, kamionok műszaki vizsgára való felkészítése, alap karosszériajavítás, villamossági javítás, klímajavítás, állófűtés javítás, típuson belüli váltójavítás, illetve a motorikus javítások. 0-24 órás mentésszolgálatot vállalunk két jól felszerelt gépjárművel. 0-24 órás AdBlue töltőállomással is rendelkezésükre állunk kedves ügyfeleink részére. Elintézzük karambolos gépjárművek kárfelvételét, biztosítási ügyintézését, javítási kalkulációt készítünk Audatex rendszerrel.

Címünk

4405 Nyíregyháza Lujza 4/a.

Email

Telefon

+36-42/460-615

Fax

+36-42/460-619