Belföldi disztribúció

Belföldi szállításokat rövid és pontos határidővel teljesítjük vevőink megelégedésére. Teljleskörű megodásokat kínálunk tervei megvalósításához.

Nemzetközi disztribúció

Cégünk Európán belül minden viszonylaton teljesít megbízásokat. 24 tonnás, nyerges, ponyvás, illetve 1,5 és 3,5 tonnás autóinkkal komplett rakományok szállítása mellett részrakományok háztól-házig (door-to-door) történő szállítmányozását is mind export, mind import vonatkozásban vállaljuk.

Járműveink korszerű GPS berendezéssel vannak ellátva, amelyekkel az áruk mozgását folyamatosan figyelemmel kísérjük és ügyfeleink kérésére pontos tájékoztatást adunk azok helyzetéről. Kiemelt ügyfeleink számára közvetlen betekintést biztosítunk folyamatban lévő fuvarjainkba.

Logisztika

A logisztikai követelményrendszer, amely megköveteli, hogy az áru a megfelelő időpontban, a megfelelő helyre, a megfelelő mennyiségben minőségben és költséggel jusson el, számos operatív megoldást kínál. Ezek közül mindig létezik egy , amely a legalkalmasabb.

A megvalósuló logisztikai folyamat komplex hatékonysági vizsgálat során dől el, ebben cégünk kíván megrendelői segítségére lenni!

Vámszolgáltatás

Szolgáltatásként kínáljuk az alábbiakat: Kereskedelmi áruk expot és import irányú indítása illetve érkeztetése, az ehhez kapcsolódó összes vámokmány kitöltése és vámeléállítása (pl. Egységes Vámárunyilatkozat, CMR fuvarlevél, T1, és egyébokmányok kitöltése).

  • elektronikus vámeléállítás, azonnali lerakodási lehetőség.
  • vámszakértői véleményezés
  • vémtételek megállapítása, vámkalkuláció készítése
  • képviseletvállalás a vámhatóság előtt
  • vámraktározás
  • biztonságos adatmegőrzés

Szállítmánybiztosítás

A szállítmánybiztosítás egy adott szállítmánynak egy adott útvonalon történő fuvarozására szól; kiterjed a saját vagy idegen tulajdonú szállítmányban véletlenül, váratlanul bekövetkező- a szerződésben kifejezetten ki nem zárt - károkra és károkkal kapcsolatban felmerülő költségekre." Cégünk 100.000 EUR értékű, teljeskörű CMR biztosítással rendelkezik.

Raktárlogisztika

Raktárbázisunk a nyíregyházi SZÁÉV telepen helyezkedik el. Alapterülete 2500 négyzetméter, belföldi raktárként üzemeltetjük Cégünk 100.000 EUR értékű, teljeskörű CMR biztosítással rendelkezik.

Részrakomány Szállítmányozása

Vállaljuk partnereink részrakományainak szállítását rövid határidővel, gyors, precíz munkavégzéssel. Cégünk 100.000 EUR értékű, teljeskörű CMR biztosítással rendelkezik

Express Szállítás

Rövid határidőn belüli árufelvétel a környező országokban Azonnali megoldást találunk még az idő sürgetésében is Cégünk 100.000 EUR értékű, teljeskörű CMR biztosítással rendelkezik.

Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba!